Yhteistyössä

Racinel on kattava tuoteperhe kaikille kissoille ja koirille. Kaikki Racinel-tuotteet kehitetään ja testataan Suomessa.

Hurtta range is designed for the everyday life of an active dog. Functional dog clothing and accessories.

Back on Track myy nivel- ja lihassuojia. Tuotteet myydään rekisteröidyllä tuotemerkillä Back on Track® ja keraaminen kangas on rekisteröity nimellä Welltex.

Suosittu Pirunpelto naurattaa ja jännittää teatterivieraita Riihivuoressa 11.6.–29.7.

Painavaa palvelua vuodesta 1966. KARI tarjoaa ammattilaisen ottein toimistoon, kiinteistöön, kotiin, jokaiselle jotakin.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Elisa tarjoaa nettiyhteydet JAT-Tilassa maajoukkuekarsintojen ajan.

DC logo www

Eläintarvikeliike Dog & Cat on koiraharrastus-välineisiin erikoistunut yritys. Laajasta valikoimasta löytyy kaikenlaista tarpeellista eri koiraharrastuksiin kuten agilityyn, tokoon, palveluskoiralajeihin sekä metsästykseen. Dog & Cat maahantuo ja valmistaa itse lukuisia tuotteita, joita on myynnissä myymälässä Porvoossa sekä koiratapahtumissa ympäri maan. Tuotteita toimitetaan paljon myös Postin ja Matkahuollon välityksellä. Dog & Cat on paikalla maajoukkuekarsinnoissa Jyväskylässä.

ProDog logo www Pro Dog - Laadukkaita tuotteita ja koiraurheilun iloa sekä koiralle että ohjaajalle! Pro Dog on luotettava harrastuskumppani lukuisissa eri koiraharrastuslajeissa. Tuotteiden kehityksessä kiinnitetään huomiota niin koiran kuin ohjaajankin tarpeisiin. Pro Dog on paikalla maajoukkuekarsinnoissa Jyväskylässä.
Agimet Agimet valmistaa agilityesteitä, jotka ovat turvallisia niin koirille kuin ohjaajille sekä mukavia käyttää - laadusta tinkimättä!
Royal Canin Royal Canin kehittää, valmistaa ja myy korkealuokkaisia koiran- ja kissanruokia.
aptus Aptus on lääketehtaan koirille ja kissoille kehittämä tuotesarja, johon kuuluu vitamiini- ja hivenvalmisteita, suoliston toimintaa tasapainottavia valmisteita, turkin, ihon ja kynsien kuntoa edistäviä valmisteita ja sekä valmisteita suuhygienian hoitoon.
Sagi Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen.