Kisa-alueen palvelut

Tälle sivulle keräämme tietoa maajoukkuekarsintojen kisa-alueen palveluista. Sivusto täydentyy palveluiden varmistuessa.

Eräkokki

Eräkokin soppa-auto tarjoaa kermaista lohikeittoa, kasviskeittoa, nokipannukahvia, teetä, munkkeja, lettuja ja grillimakkaraa JAT-Tilan piha-alueella maajoukkuekarsintojen ajan. Sunnuntaina on tarjolla myös Eräkokin jauhelihakeittoa. 

Eräkokin tuotteet ja hinnat

Eräkokin kermainen lohikeitto (L, GL) 7,00 €
Lohikeittoateria 8,50 € (sis. leipä, voi, ruokajuoma)

Tuoreet paikalla paistetut:
Lettu+kahvit (L) 4,00 €
Munkki+kahvit (L) 4,00 €

Grillimakkarat (L,GL) 2,00 €

Nokipannukahvit 1,50 €

Kanttiini

JATin järjestämässä kanttiinissa on tarjolla mm. kahvia, kylmää juotavaa, karkkia ja jäätelöä.

Suihku ja sauna

Killerin liikuntakeskuksen (Sykeraitti 7) suihku ja sauna ovat kilpailijoiden ja kisaturistien käytössä koko viikonlopun ajan liikuntakeskuksen aukioloaikojen puitteissa. Suihkun ja saunan hinta on yhteenä 3 € / hlö. Killerin liikuntakeskus on avoinna pe klo 7–21, la klo 919 ja su klo 921. Liikuntakeskus sijaitsee aivan JAT-Tilan läheisyydessä.

Asuntoauto ja -vaunupaikat

Ilmaisia, sähköttömia asuntoauto ja -vaunupaikkoja on tarjolla halukkaille Killerin parkkipaikalla aivan kisa-alueen vieressä. Asuntoauto ja -vaunupaikkoihin ei oteta varauksia vastaan, vaan ne täytetään tulojärjestyksessä. Paikkojen määrä tarkentuu lähempänä karsintoja. Asuntoauto ja -vaunupaikat näet Ajo-ohjeet Jattilaan -sivulta löytyvästä kartasta.

Päivätelttapaikat

Päiväteltoille varataan tilaa JAT-Tilan piha-alueelta. Päivätelttapaikkoihin ei oteta varauksia vastaan, vaan ne täytetään tulojärjestyksessä.

Eläinlääkäri

Maajoukkukarsinnoissa on paikalla päivystävä eläinlääkäri, joka vastaa tarvittaessa esimerkiksi koirien nesteytyksestä ja pienistä tapaturmista. Vakavammissa tapauksissa koirat lähetetään hoidettavaksi päivystävälle eläinlääkäriklinikalle.

Kartta kisa-alueesta

Kartta hallista